1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481526 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2190514

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Nej, visst, och vi sa och tänkte likadant när vi trillade ur. Var glad om du slipper uppleva det mantrat - att man inte ska vara långvarig i HA, man ska inte acceptera det, o.s.v.

HV kan mycket väl gå upp direkt, men det är en sak att säga det och en annan att göra det.

Det är inte heller så svårt att välja ord som är mer klädsamma när du gästar en annan bok än "tvungen att markera". Vari ligger skadan om nu någon tror att Ersson kan vara aktuell, menar du? Du framstår mer som någon slags översittaradmin på besök direkt från SHL, ett kontrakt ni precis klarat med nöd och näppe för övrigt. Jag ser inte humorn i alla fall. Gå och fira nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Majbrasan: Jag tror verkligen inte att HV71 kommer studsa upp direkt. De har gjort det mesta fel den här säsongen och lyckades aldrig rätta till det. Varför skulle de då lyckas på en gång i HockeyAllsvenskan, med sämre förutsättningar?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Majbrasan: Såklart, därav min egen oro för om det laget varit Brynäs som jag tror hade haft mycket svårare att ta sig tillbaka till SHL. HV kommer förmodligen köpa sig tillbaka mer eller mindre, sen ska det göras också givetvis. Men även där har jag stor tilltro till att HV löser det och att vi ser dem i SHL igen efter nästa säsong. Ingen skada, heller ingen skada i att jag tror det är osannolikt? Sen om folk provocerade av att jag tror det är osannolikt så får jag be om ursäkt
Kommentera