1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2190573

Sv: Apropå ingenting...
SKiLMY: Precis och bara därför hoppades man på att Brynäs skulle åkt istället så deras uppnästa fans vaknar någon gång! Satan vad deras fans sjönk i mina ögon efter alla horribla uttalanden om stängd liga och deras förakt mot så kallade "mindre" värda klubbar som de påstår.

Sett till senaste 4 säsongerna har Brynäs slutat 10, 11, 12 och nu kval. Helt plötsligt ska man stänga ligan och börja skylla motgång på corona. Självinsikten i den klubben är ungefär lika stor som deras 13-SM guld dvs på en trettonårings nivå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hockeyguru: Oroväckande många brynäsare vill ha stängd SHL, "för svensk hockeys bästa". Om så blir fallet hoppas jag klubbar får ansöka om deltagande och att Brynäs ratas på grund av dålig självbild. Lite som när föräldrar vill att man ska toppa laget i barnidrott och inte fattar att deras barn skulle ryka först :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hockeyguru: Dom har riktigt dålig ekonomi, och kommer därför förmodligen fortsätta harva i botten av SHL. Och vad som händer med lindansargäng vet vi alltför väl både i Modo och TIK
Kommentera