1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482728 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2190711

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Modo går med svarta siffror i år och hade inför säsongen eget kapital på 10 mille. De spelare som är och kommer presenteras är spelare som klubben vill spela, alla andra kontrakt är utlösta. Ny tränare och sportchef som ALLA bill och längtar efter. En säsong som bara kan gå bättre och ALLA längtar efter. Hur ser det ut hos Brynäs: Enligt tidigare uppgifter kommer Brynäs backa 20 mille och ha ett negativt kapital på ca 4 mille. 17 kontakterade spelare som just har avslutat en lysande säsong. Vilka ska leda föreningen, ordförande, sportchef , tränare? Hur länge ska jag hålla på? Nä, kom inte in i våran bok och kaxa och dryga dig. Ta och drick gravölen och var inte så uppkäftig, för det är det minsta du ska vara när du är Brynäsare. Nu får övriga Brynäsfans ursäkta mig för mitt negativa tänk om er, men jag känner mig förolämpad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: Det sa nog HV inför denna säsongen med.. Det är väldigt underhållande att ni tagit ut segern i förskott, gissar att den attityden kommer bita er rejält i svansen.
Med HV att slåss mot samt förloraren mellan Timrå/Björklöven blir ni som allra allra bäst trea oavsett. Och det är ju inte dåligt för ett lag som kom 12:a i år.
Kommentera