1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479648 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2191467

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Var Wallson verkligen så här när han tränade Skellefteå? Det är inte ofta man reagerar på en tränares beteende, men han sticker onekligen ut. Är han i mental obalans eller är detta någon form av taktik för att elda igång laget. ”Alla hatar oss, nu är det vi mot världen.” typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dexter : Bjuder på komedi innan jag lägger mig för kvällen. Orkar inte skriva om så jag klistrar in från vårt forum.

Haha Walllson anektdot i Podden. I en J18 match mot Skelleftå med Wallson som tränare så delade Berglund av alla ut en knätackling på skellefteåspelare. Spelaren blev skadad men domaren missade att ta den som utvisning. Vad gör då Wallson? Jo han kallar till sig laget, tar ut dem från isen och spelar ej färdigt matchen för han anser domaren va för dålig. Hahaha jag dör...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dexter : Han var väl mer " mänsklig " kan man tycka i Skellefteå tiden, men hur han har blivit såhär vette tusan vad som har hänt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dexter : Fick han inte sparken av kompisen sin från Skellefteåtiden nere i Alperna ??
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dexter : jag ska ärligt säga att jag har noll koll på hur han uppträdde i Skellefteå men jag kan inte i min vildaste fantasi tro att det var på den här nivån, då hade han blivit kortvarig i en klubb som Skellefteå.

Jag kan inte tro att han beordrar sina spelare att gå ut och skada motståndare (det tror jag dom klarar av på egen hand), det enda jag kan tänka mig är att han har svårt att hantera pressen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dexter : Tycker man såg tendenser, men då hade de backstabbing-Bert så det blev väl inte samma fokus.

men, det verkar ha eskalerat då Wallssom fick sparken från Schweiz där han bråkade öppet med sin förra sportchef Lasse Johansson i samma lag. Vilken tränare går i öppen konflikt med sin sportchef??? Borde inte alla varningsklockor ringt där och då för Löven? Lasse Johansson verkar dessutom vara en väldigt trevlig karl, speciellt för att vara från Schtan.

Nej, någonting står inte rätt till hos Wallsson.
Kommentera