1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478784 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2195928

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Är det bara jag som irriterar mig på att Modo använder Covid-utbrottet för att ursäkta väldigt mycket av det helt horribla spelet i vinter:
"– Det skulle jag vilja ändra. Jag tror inte det är något annat lag förutom vi som bara hade sju dagars frånvaro och sedan körde igång med matcher direkt. Där hade vi behövt tid att nöta detaljer på isen och jobba med fysen. Efter coronabreaket hade vi tre matcher där vi inte spelade bra. Då kom det in osäkerhet i gruppen."

Var just de där dagarna helt avgörande för att nöta detaljerna på isen? Det låter nästan som om just beslutet att spela match efter bara sju dagar är nästan hela orsaken till att vi höll på att hamna i negativt kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: jag vill bara poängtera kontexten du plockat Styfs kommentar ifrån. Hela artikeln handlar ju om Coronan och hur TIK/BIFs coronautbrott påverkar. Så att Styf berätta om hur mycket det faktiskt påverkade och vad de lärde sig av det känns ju 100 % legit i min bok...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Det beror väl på hur man väljer och se det, du ser det tydligen som dom använder det som en ursäkt för mycket under säsongen gick fel.

Jag ser det inte som att dom försöker använda det som en ursäkt för något, utan att dom reflekterar över säsongen och påpekar en sak som dom med facit i hand skulle valt att hantera annorlunda.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nog var det en signifikant del i det större haveriet. Vi hade en stark trend precis innan utbrottet och sen blev det dubbla smällar med Covid och att Kaut och Hepponiemi lämnade samtidigt.


Men ledarsidan, systemet och chansningarna i truppbygget är fortfarande större missar enligt mig.
Kommentera