1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479931 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2196008

Sv: Silly season
Sven Tuta: Man vill ju drömma i Silly, men Barto känns så extremt osannolikt. Han vill ju inte spela i andraligan och om det nu skulle bli så ändå, så känns Tex som en ännu märkligare värvning...

Tror på OP!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: Det finns tre punkter som jag tror skulle kunna vara anledningen till att Barto skulle skriva på med modo.
1. Kontinuitet, Han har en son som börjar bli ganska stor. Någon gång ska denna pojken börja i en förskola och även skola. Familjen behöver kontinuitet och inte flytta fram och tillbaka.
2. Uppskattningen, Han gjorde 7 matcher i modo men supportrarna har fortsatt uppmuntrat honom via sociala medier även fast han spelat för pelicans och det har snackats oavbrutet om honom sedan han försvann. Stöd finns!
3. "Unfinished Buisness" Han kände själv att det fanns så att säga på svenska ouppklarade affärer, dvs att det fanns ett mål som inte blev uppnått. Något han ville med modo och som han vill att modo ska uppnå.

Sen tror jag att han känner en oerhört stor tacksamhet för den chansen han fick i modo när han var på botten av sin karriär. Mpnga trodde inte på honom och tänkte väl att "det blir inget av honom"
Men vi hade öppna armar och han har med sina 7 matcher och fantomliknande spelstil blivit den målvakten man sucktar efter dag ut och dag in.
Personligen kan jag säga att jag har aldrig blivit så såld på en målvakt sedan Karol Krizan lämnade Modo.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: När vi nu fått in Hinken och Karlin så är sillysnacket på helt andra höjder. Min känsla är att när vi fick in dessa herrar så har bara ” drömnamn” poppat upp som tidigare var orealistiska. Modo is back to business 💪
Kommentera