1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2197604

Sv: Silly season
Padrone78:det som stör mig mest är att satsande klubbar som typ löven och äckel Leksand kan värva nån jänkare med coolt skådisnamn som är snäppet dyrare men öser in poäng medan Modo gång på gång värvar "Victor" (lägg till valfritt efternamn) som är lovande och gör fyra poäng eller skadas för att nocco inte förebygger benskörhet. Eller missar mål för att pagen faller i ansiktet.

Köp etablerad spets. Jävla snålklubb. Värvningarna vi gjort hittills säljer väl fyra extra familjekort.. deras egna familjer...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Frontschwein: hahaha, ja...vi får maila Hinken och kravställa att Schampoo-frisyer går bort och att Victor-kvoten är fylld, finns med i checklistan.

Vi har ju 2 centrar och 1-2 forrisar kvar att värva in innan seriestart, så förhoppningsvis blir vi alla nöjda med stamtavlan på dessa. Backsidan känner jag mig mer trygg med även om Viklund skulle förpassa skridskorna på hyllan.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein:
”Nocco förebygger inte benskörhet ” det är ju en klassiker 😂😂
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein: ”pagen faller i ansiktet”😂😂
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein: ja herregud är agaard tilltänkt till förstakedjan så tycker jag att vibbarna från fjolåret känns igen, att icke värva 2stabila backar åxå då blir det kvalserien som fjolårets ångest.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein:
Oroa dig inte, tror vi kan sitta lugnt i båten. Inte bra att bara ta in en massa legoknektar heller som bara spelar för pengarna, man måste också tänka på hur allt ska fungera som ett lag. Värvningarna vi gjort nu är bra lösningar som kommer göra mycket för laget i helhet. Spelare som gör mycket av slitgörat och som är jäkligt viktigt i ett lag.

Sen tror jag Gradin och Karlin har bra koll på marknaden och att det kommer komma in jäkligt bra spets, var så säker, men det kan nog dröja lite.
Kommentera