1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478097 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2198013

Sv: Silly season
M Horava: Tror att värvningen av Tex kan ha gjort att Peters söker sig vidare. Möjligen har han redan något på gång högre upp i seriesystemet.
Dvs, det kan vara väldigt orättvist att klandra Hinken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Som jag skrivit tidigare blev Peters erbjuden lägre lön
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Självklart är det orättvist men det är fakta. Peters går och ersätts av Tex just nu. Jag blir orolig. Jag ser hellre att man fixat förstemålvakten och sen aviserat att Peters går. Att gå och hoppas på att Peters stannar kvar är liksom inte tillräckligt för mig. Som jag skrev hoppas jag att Gradin har något stort konkret på gång annars är jag rädd att vi kommer få jobba med att hoppas fram till premiären. Jag kan tänka mig att exv. Glader skickat kontraktsförslag till rätt så många bra namn som han hoppades få in utan resultat. (Det skulle btw vara spännande att höra vilka galna tjecker och finnar som han trodde att han trodde vi skulle få in.)

Men visst jag får nog skriva ner mina förväntningar så att det ligger på samma nivå som att Tex är vår förstemålis och vi hittar en div 1 målis som hans back up..
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Om man ska undanröja allt tänk om att Bartosak skulle återvända, vad skulle kunna va möjligt som värvning på målvaktsidan tkr ni? Ur ett rimligt perspektiv?
Kommentera