1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2198068

Sv: Silly season
Lite tjatigt men jag kör väl igen då så här på Söndag kväll inför ny vecka !!

Har ju gått bra förut 😂😂

Får vi några trevliga nyheter i veckan tro ??

Och vad vill vi ha ??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Smurfen: en center som håller högsta klass i HA, två bra forwards som kan flankera denna, ett första backpar och en målvakt med rutin från tuffare ligor.

Men vi får nog nåt nytt kökskoncept från restaurangen, ny sponsor från lokal bilverkstad och en kille från antjärn som nyss sålt epan "som vi hyser stora förhoppningar på" . Sen går han sönder på försäsongen då nåt bottenlag skickar in sin 110kg öststatare och punkterar lungan på talangen.
Kommentera

Sv: Silly season
Med tanke på att det snackas om Wahlberg, Sissons och Näsen till backuppsättningen, och det ska in en 1a kedja så måste jag ändå säga att laget ser rätt skapligt ut!
För tänk på att 2a kedjan lär bestå av Modigs-Karlsson-Svenningsson.
3e Kedjan bör väl då bli Ohlsson-Sylvander-Aagaard(som egentligen kom igång under andra halvan av säsongen men ändå gjorde 21mål)

In med en rejäl 1a Kedja och dessa backar så är fan i mig inte laget dåligt!

Men de är ju bara vad jag tycker...
Kommentera

Sv: Silly season
Smurfen: Om jag inte minns fel så skulle Karlin anlända på Onsdag 5/5 och då känns det ju som att minst 2 backar, 2 forwards 1center +1 målvakt ska va klara för laget alternativt på plats då Karlin ska va där uppe en vecka för att träffa laget, Kolla av fysen osv osv.
Skulle bli förvånad om vi inte presenterar toppkedjan och minst en back innan onsdag.
Kommentera