1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2198340

Sv: Silly season
Bad_Brett: Någonting som slår mig när Hinken presenterar nyförvärv är att det finns en tanke på varför spelaren är där. Näsén är där främst för offensiven. En back som ska kunna bära upp pucken och logga istid i power play. Det är lite historik kring spelaren osv.
Jag tycker att det varit ganska skralt när spelare presenterats av flera tidigare sportchefer. Varför är spelaren värvad. I vilken roll. Vad vill spelaren med att komma till Modo osv.

Det känns bättre i magen helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Haha! Tänker på när Hinken presenterade Modigs med att "han kan spela på många platser" och när jag läser Modigs uttalande i någon blaska: "De vill att jag är en ledande spelare och gör en del poäng" typ.
Kristallklart! :-)
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Ja ni blir farliga nu när ni har en SC som verkar fatta det Nubben fattat sedan decennier. Att man bygger ett lag på frågor som "vilka kvalitéer har du som passar just specifikt vår klubb och de behov den f.n har?"
Inte genom att stirra sig blind på namn, tidigare poängskörd och antal NHL-matcher
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Sportchef Svartvadet eller vem det var, hade lite svårare att motivera att Donald Brashear kommer in (betald av extern finansiär) för att Foppa är så in i helvete less på att motståndare tacklar modojuniorer i huvudet varje match.

Man måste bara vara så glad av att kunna heja på denna episka klubb...
Kommentera