1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2198345

Sv: Silly season
Nucky: Jo jag har sett intervjuerna med Karlin, och sådär låter alla tränare! Har aldrig hört en tränare säga att vi ska spela med spridda lagdelar eller hamna i knäet på målvakten.

Jag hoppas innerligt att du har rätt, och att alla dessa killar verkligen är tvåvägsbackar.

Med tanke på att vi hade backar som Öhman, Boivin och Enström så ska man väl känna sig försiktigt positivt antar jag.
Oerhört viktigt att vi får en stark centersida, EK känns som en bra värvning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Confusius: Om jag ska vara petig tycker jag Karlin låter exakt MOTSATSEN till många andra tränare. De flesta är vältaliga och korrekta, säger vad man vill höra osv, tänker kanske främst på en sån som AJ.
Karlin får man DRA ur orden, han mumlar och verkar rätt ointresserad av att prata om sin taktik överhuvudtaget.
Första intrycket är att han inte är speciellt kunnig, men när man hört honom några gånger ”försäger” han sig emellanåt och vågar lägga ut texten lite mer. Tror han har en jävla pondus och är rak och tydlig mot spelarna, och kräver nog att alla ska följa hans spelidé till punkt och pricka.
Det sjukaste är att om han vore mer vältalig och klätt sig i fina kostymer hade han redan varit i SHL. Det är jag övertygad om.
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius: Alla tränare utom Ville låter så..
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius: Att ha ett spelsystem är bara det en sak som gör mig positiv. Öhman var verkligen ingen stjärna defensiv, men till hans försvar så gavs han och de andra backarna inga förutsättningar att lyckas heller.

Jag tycker att det finns en tanke med de backar vi värvat. Vi vill kunna spela oss ur situationer och starta spelet snabbt. Sedan måste försvarsspelet som sådant sitta för att det ska fungera. Det är inga Seider och Gelinas defensivt, utan det hänger på att man hjälps åt.
Kommentera