1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

352219 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2198470

Sv: Apropå ingenting...
Vombat: Det jag skulle vilja är att Rögle (eller motsvarande SHL-klubb) inte får tillgodoräkna sig utbildningsbidraget från den allsvenska (eller division ett) klubben om inte spelare på allvar fått en hel del speltid i a-laget. Annars blir det lite som Frölunda att man samlar talanger på hög och håvar in NHL-pengar för de som skriver avtal. Kostnaden är relativt låg, samtidigt som vinsten för att en enda av dessa talanger når NHL gör det värt det.

kort sagt. Man ska värva för att man verkligen avser använda spelaren och inte bara för att kunna håva in pengar på sikt. Då är det mycket bättre att spelaren är kvar i någon lägre division och får mer utvecklande speltid.

Strömgren har väldigt svårt att platsa i U18-truppen och har stundtals varit bänkad. Då saknas ändå spelare som Växjös talang i den truppen. Det är alltså inte en spelare som på något sätt känns realistiskt för en SHL-plats nästa år. Kanske främst för att han är fysiskt klen och dålig defensivt. Någonting som gör det osannolikt att ta en plats i SHL om man inte är en exceptionell talang.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: apropå värvningar läser om nyförvärv i både Shl o allsvenskan i både AB o Expr men har inte sett något om modos nyförvärv de senaste veckorna, är vi portade där av nån anledning tro?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Alla pengar som kommer in från mina spotifystreams(om det blir några) kommer jag ge till Modo.
Så oavsett om ni tycker det är skit har ni en anledning till att lyssna 😉
+19
Kommentera