1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474603 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2199414

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Det HV har emot sig är allt det du skriver. De kommer få en enorm press på sig och granskas under lupp. RIsken är väldigt stor att spelare kommer underskatta lag som Tingsryd, KIK och Troja även om de givetvis inte gör det medvetet. De kommer att vara favoriter och direkt det går dåligt skrivs det om dem i media. Det är inte alls så lätt som du verkar tro att hantera.

Sedan är det väldigt lätt att man faller i fällan att man värvar alla bra man kan komma åt. Risken är stor att det blir alldeles för många "stjärnor" och för få "vattenbärare". Det kan vara spelare som är vana att vara stjärnor i sina lag, som kan få sitta på sidan när det är PP och därmed lackar ur osv.

I vintras har Löven haft svårt att få ihop gruppen. Förmodligen för att man tagit in så många sådana stjärnor och att många varit besvikna över utebliven speltid. Det har inte alls varit samma laganda som i exempelvis BIK.

Sedan var det mycket lättare att gå upp när man mötte SHL-lag. De senaste fem åren måste det varit närmare 1,5 lag i snitt som gått upp. Inte bara 1,0 som det blir framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: tror Hv är redo för pressen, den hade de under kvalet. Nu är det bara revanschlust, skadan är skedd.

Det ryktas om väldigt många hemvändare dessutom. Men visst hur ska någon kunna slå Modo och Tingsryd, det har du rätt i.

Sen är det givetvis enklare att gå upp nu när det enbart är ”guld” i HA som gäller. I en kvalserie kan vad som helst hända och fler har chansen.
Kommentera