1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2199859

Sv: Silly season
J F K: du har googlat sannolikhetslära och inser inte att det inte är tillämpningsbart på detta. Det man vet är att ett lag går upp, så bra förutsättningar hr det aldrig varit innan. Vad är sannolikheten att ni går upp om vi tittar på de fem senaste åren?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bifbiffen: Och dina kommentarer angående den fantastiska kaffeföreningens hantering av PB? Det talar sitt tydliga språk att du är ett troll som bara är ute för jävlas med folk istället för att bry sig om de verkliga problemen som ”ditt lag” har.
Kommentera

Sv: Silly season
Bifbiffen: Du kan omöjligen vara seriös isf har du mina sympatier. Men för att svara på din fråga är den lika med sannolikheten att HV spelar hockeyallsvenskan baserat på de fem senaste säsongerna innan denna.

Man kan vända och vrida på saker och ting för att tro man får något vett till sin egna åsikt men oftast blottar man bara sitt oförstående tydligare genom att göra så.
Kommentera

Sv: Silly season
Bifbiffen: Jag hoppas för din egen skull att du trollar, för så inni helvetes dumma argument som dig har ingen seriös person.
Sluta skriv nu snälla
Kommentera

Sv: Silly season
Bifbiffen: Faaaan vad du tjatar!
Kommentera