1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2202107

Sv: Silly season
Frontschwein: Så vad kan vi få i allsvenskan då? Om vi tar Hanses tex så är han ändå helt klart bättre än majoriteten av målvakter vi har haft under senaste decenniet. Och jag håller nog honom före den hyllade Peters ändå, även om det är jämt....Hanses första året i allsvenskan var tex ändå helt klart bättre än vad vi hade sista året i SHL...

Vad många verkar glömma är att försvarsspelet varit trasigt i många år....många, många år. I praktiken har vi haft ett sämre försvarsspel än medellaget i serien sedan 06/07 egentligen. Möjligen var det lite bättre under Uffe, kommer inte riktigt ihåg, men vi blev otroligt avklädda av SAIK och hängde inte alls med i tempot. Tempo har överhuvudtaget varit ett problem från ca 2005 ända tills Björn kom in.

(Det är f.ö. många situationer de senaste 2 åren där Toby räddat oss genom sitt lugn och spelsinne. Det är bara att han löser det så lätt, innan det ens blir farligt.)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: Förstår inte vad du sett i Hanses, han var bra första året men efter har han inte alls presterat vidare bra. Året innan denna säsong då vi var ett topplag var det p.g.a offensiven och det var inte utan anledning vi plockade bartosak på slutet även om Hanses ryckte upp sig några matcher. Peters var rikigt bra under mesta dels av säsongen och vann matchher på egen hand åt oss även om han vek ner sig på slutet.
Kommentera