1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480204 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2202819

Sv: Silly season
hanzon: Det är lite knepiga kontraktsdiskussioner mellan Sabres och Linus också, där de ligger långt ifrån varann vad jag förstått och Linus har funderat på att testa marknaden längre fram. Kanske blivit för mycket stress. Buffalo ju inget väloljat maskineri direkt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Costanza: Ett stort Grattis till alla Timrå-supportrar för SHL-platsen ! Jag slipper flytta från stan och Jesus-Kenttä har krachlandat. Faktiskt ungefär som när man ligger på badplatsen på sommaren och ser någon göra ett sådant där gigantiskt magplask !! En Lövensupporter som jag känner bjöd in mig FÖRE finalserien på trerättersmiddag och SHLmatch till hösten. Någon kanske tycker att jag är elak ? Men så mycket skit som jag har hört om Modo genom åren som jag bott i Umeå, så ska jag nu hälla upp en finwhisky och skåla och jag har inget dåligt samvete !! :-)
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: Ryktats att Jack Eichel varit kritisk mot Buffaloledningen det senaste också. Vill bli tradead. Han har varit trött på hur saker har skötts.
Grabben är ändå lagkapten på detta med.
Frågan är om Linus känner likadant och tycker att tiden är rätt utöver familjesituationen och kontraktet.
Kommentera

Sv: Silly season
Men jaha, hur ska man kunna sova inatt nu då när det börjar ryktas om Linus på linjen? Älskade honom senast han var här, detta slår Bartosak för min del.
Kommentera