1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2210193

Sv: Silly season
"Norlinder och hans agent, Claes Elefalk på CAA Sports i Stockholm, kommer att vädja till Modo att tänka på Kramforsklubben"

Vilket jävla 08 skitsnack! Vädja till MoDo hur mycket ni vill era jävla nollor!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Costanza:

Emkel lösning på problemet.

Frölunda avstår sin del och skickar till Kramfors, Modo behåller 3/4.
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: Att kalla Norlinder för en nolla tycker jag inte passar. Jag kan sympatisera med tanken att tänka på sitt ursprung. Norlinder är en laglojal spelare som var väldigt tydlig med att han skulle stanna i Modo om vi gått upp förra året och visade stor lojalitet mot laget genom att skriva kontrakt i god tid (ja på forumet fanns det t o m flera som förra året som trodde/hoppades att han t o m skulle stanna ett år till i allsvenskan för att han var så laglojal). Att han sedan är lojal mot sitt ursprung i Kramfors är helt i linje med hans sätt att tänka, vilket är stort.

Ställ det t ex mot dåvarande talangerna Victor Olofsson (homegrown) och Carl Grundström som inte alls gick ut och dementerade att de skulle.lämna Modo när det mitt under sista säsongen i SHL publicerades mediauppgifter om att de skulle gå till andra SHL-lag, lag som de sedan skrev på för några dagar efter degraderingen.

Även OM någon nu skulle få för sig att dessa övergångar inte var klara redan på våren 2016 så underlättade ju inte dessa rykten direkt att få ett lugn i laget inför den känsligaste delen av säsongen och inte heller möjligheten att värva nya spelare för Modo (vilket ju ofta görs redan i början av året).
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: Norlinder borde väl kunna avvara en lite fel av sin lön till moderklubben Kramfors om han tycker de ska få en del av kakan, de skulle vara väldigt fint gjort av han och visa sin uppskattning istället för att visa uppskattning genom att vädja att någon annan ska betala dem 😃
Kommentera