1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481342 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2211083

Sv: Silly season
Läste precis en artikel på hockeynews med Henrik Gradin om läget angående Nässén.
Självklart tyckte han det var horribelt, men av att döma på hans svar visste de inte hur det skulle bli sen kan ju denna "intervju" gjorts för en vecka sedan men publicerats idag och Johans är dagsfärskt... Säger som Di Leva "Vem ska jag tro på tro på tro på här..."

Hinken nämner också att man ska in med två forwards nu, rightare va han tydlig med att det ska va och även lämna en forwardsplats för senare rekrytering verka det som.
Han säger även att det ska in en back till och då kan vi ju konstatera att Tomislav Lovric va medräknad i de där två backarna som skulle värvas så då blir det nog Wahlberg som stänger backsidan.
Men! då förutsätter jag nästan att Viklund ska spela? Annars anser jag att man saknar den där riktigt tunga backen som ska ha ett "A" på tröjan om ni förstår?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KarateKing700:
Var säger han att Lovric är medräknad?
Kommentera

Sv: Silly season
KarateKing700: nu ska jag inte gå från positiv till negativ i 100 knyck. Men jag har ärligt svårt att se att vi ska utmana toppklubbarna om det stämmer.
9st backar varav 3 är styf, lovric och arvidsson och en är en åldring som inte spelade förra säsongen och som haft återhämtningsproblem.

Skrämmer:
Näsén - Hasa
Wahlberg - Dahlroth
Viklund - Styf
Känns aom jag glömt någon. Men Karlin får kämpa om han ska göra underverk där.

Sen låter det alltså som att man inte värvar någon 3e center. Man hadde chansen att skapa en grym centersida men man snålar igen. Ävwn om det ser bättre ut än ifjol så ska man också minnas att vi va så nära nedflyttningskval man bara kan komma.
Kommentera

Sv: Silly season
Shit löven ska presentera tre förlängningar klockan 14:15
Kommentera