1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2213205

Sv: Apropå ingenting...
ja hur går det för hv71 i ha nu då? jag tycker det luktar flopp lång väg många lag har åkt ur shl och trott dom ska dominera hockeyallsvenskan?

sedan vet jag att modo haft det tufft men handen på hjärtat vad säger ni om hockeyallsvenskan som liga? jag känner lite att i ha så var varje match viktig mer passion än shl. serien i shl känns mer som en lång transport sträcka till slutspel. shl håller absolut mycket högre klass men vete fan om spelet är så mycket roligare och se dom flesta lag spelar väldigt defensivt i shl. för föra året när modo timrå och björklöven tampades om shl platsen kändes ha glödhet. va tycker ni om ligan generelt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hockeyleksing:
Det jag gillar med allsvenskan är framförallt de mindre klubbarna typ Västervik/Tingsryd och Pantern på sin tid. Små resurser ideella krafter och kan ändå vara med och tävla i en tv-sänd liga. Jag idealiserat säkert lite men det får mig att tänka på vaktmästarn som ser till att planen är tänd en timme extra för att barnen skall få spela, eller någon eldsjäl som tvättar föreningens alla kläder en fredagkväll osv.

Rent spelmässigt känns det som att man får se de första staplande stegen i många karriärer, vilket är rätt trevligt. Faktiskt även starten för många klubbar av årets topp-6 i SHL var 5 av 6 lag inte SHL-lag för 15 år sen. Topp 3 var knappt det för 10 år sen. Så på många sätt är ligan starten på något.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hockeyleksing:

Tycker att SHL hockey håller högre nivå, men hockeyn i HA är mer underhållande att se på.
Kommentera