1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478754 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2215810

Sv: Silly season
hompa90: Eftersom det sällan är bra att gå runt och ha fiender, inte för nån part alls faktiskt, kanske Hinken är tillräckligt smart att förstå att det är bra för alla parter att släta över saker, gå vidare på ett bra sätt och erkänna det man tyckte var bra med den andre parten.

Har hellre en relation med Björn där Fys-teamet kan ringa och bolla idéer kring VO2 max-träning och där Hinken kan ringa om en spelare som leksand cuttade för en säsong sen, än att vi går runt och snackar skit om varandra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe:

"Har hellre en relation med Björn där Fys-teamet kan ringa och bolla idéer kring VO2 max-träning och där Hinken kan ringa om en spelare som leksand cuttade för en säsong sen, än att vi går runt och snackar skit om varandra.
"

Om man inte gör som du beskriver här, så slutar det med att man är i Hockeypuls-podcast och låter lika småaktig som Harald Lückner om Peter Hermodsson. It ain't a good look.

Dock är det på den professionella sidan.

Om MODO möter Leksand i snar framtid och klacken har åsnetifo... Tja, det skulle ändå vara rimligt några säsonger till.
Kommentera

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: ja, ju tidigare alla kring modo släpper hatet för björn och bara går vidare desto bättre. det har 100% speglat modo som organisation under året och inte på ett bra sätt.
Kommentera

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe:
Det kan ju ha gällt Nils Åman exv som är
Draftad av Colorado och tränas av BH
Kommentera

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe:
Inte för att jag förstår varför dom ska ringa till Björn om en sån sak, är det inte bättre att bara ringa någon som är expert inom det området om man har frågor.
Kommentera