1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482759 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2218031

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Den klassiska, "Jag har inte sett/läst klippet/artikeln så jag vet vad det handlar om, men det är förjävligt ändå!"

Det är ju svårt att göra reklamfilmer om man ska ta hänsyn till hur dom som ser ett skärmklipp sen går på hörsägen och egna antaganden ska reagera? Tycker du inte?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: jag reagerade bara på vad som skrivits här o på andra sociala medier.
Sen kan jag väl säga att de som gör reklamfilmer numera i internetpöbelns och skamjagandets tidsålder måste ta hänsyn till allt. Vet inte hur många gånger jag (min avdelning) u mitt förra jobb fått äta skit och fått pöbeln efter oss. Och då har vi ändå vunnit priser inom europa och världen för både reklamfilmer och social media hantering.
Sen borde kanske inte samma hets sättas på MoDo.

Sen har jag lite på detta forum tagit på mig att vara lite: titta in och starta lite skriverier, öppna upp och starta lite surr utifrån andra synsätt och så vidare. Om det inte framgått sedan förut.
Om alla sitter och säger, ja precis till allt som skrivits så blir det inte så mycket surr.
Säger som i en travsändning för några veckor sedan: jag har fått många som klagar på att jag alltid verkar ta den anklagades sida när någon gjort fel. Men ni måste förstå, om två av tre redan säger att det var dåligt gjort, så blir det inte bra tv om ingen tar upp den andres sida. Även om jag inte håller med, så blir det väldigt ensidigt annars.

Hur som så tackar jag för din feedback.
Om ingen svarar var ju inlägget onödigt av mig. 😉
Kommentera