1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2218484

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ingenting biter på de som har "vaknat". De är helt övertygade om att folk dör _med_ covid, inte _av_ covid, att överdödligheten i själva verket beror på morfininjektioner och vaccinen, samt att post-covid är det nya namnet för utmattningssyndrom. PCR-testerna är fejk och visar positivt svar på allt och alla, vilket innebär att många av de som blir sjuka egentligen har åkt på influensan.

Eliten har lyckats lura hela världen att denna lilla "förkylning" är livsfarlig i syfte att separera folket via lockdowns för att mer eller mindre tvångsvaccinera folk, för att på så sätt kunna använda vaccinpassen som ett globalt ID- och betalningssystem. Potentiellt kommer eliten även kunna fjärrstyra folk genom 5G, eller åtminstone kontrollera individernas produktion av hormoner och signalsubstanser.

Den här galenskapen fascinerar mig något oerhört, och jag ägnar mycket tid åt att fundera över vad som föder den. Vissa menar att det är en coping-mekanism - att det blir för jobbigt att ta in att vi har ett dödligt virus i hela världen som förmodligen kommer påverka vardagen en lång tid framöver, och då känns det lättare att intala sig att allt är en komplott och att viruset kommer försvinna om vi slutar prata om det ungefär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Dock är väl att dö med covid och av covid två vitt skilda saker? Du kan dö med covid men dödsorsaken behöver inte vara covid. En stor del av de som dött med covid har inte dött uteslutande av Covid utan kombinerat med andra sjukdomar/tillstånd.
Kommentera