1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2219475

Sv: Apropå ingenting...
Foldron: Lite lustigt att läsa om HV i Expressen. En betydligt mer nyanserad analys än Wennerholms "bästa laget i HA någonsin". Man tippar HV tvåa(!) efter Mora, men håller dem som favoriter att gå upp. Inte det minsta märkligt, utan så tror jag de flesta förhåller sig.

Adam kanske läst här på HS när han skrev följande:
Därtill har HV71 lite Björklöven 20/21-vibbar över sig. Det är mycket av det goda och frågan är vilka som ska spela i de mest kritiska lägena, som special teams. Eller snarare, vilka som inte kommer få spela, och hur de spelarna i sådana fall tacklar det. Sådant har fällt jättar förr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Loggade in på MoDo Channel och såg presentationen av en övning.
När backen får pucken, så åkt SNABBA skär upp och slå en passning. Fortsätt åk FORT med i anfallet. Var inte nöjda med att leverera pucken, utan fortsätt med fart upp över röd linje.

Jag har varit så sjukt less i många år på att våra backar levererar ett uppspel och sedan är man nöjda. Tappar våra forwards pucken, så har våra backar varit alldeles för långt ned i egen zon för att ligga nära motståndarna. Snarare kommer deras forwards med fart och vi har två stillastående backar nära egen målvakt.

Väldigt tidigt såklart, men jag hoppas att vi kan få våra backar att följa med. Att ligga nära motståndarna och inte ta ett jättestort säkerhetsavstånd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tror HV, likt oss, kommer få ett rejält wake up när Karlskoga välkomnar dom med fysiskt grisspel, käftande vid avblåsningar och handskar upp i ansiktet.
Kommer fortfarande ihåg hur svårt vi hade mot dom första säsongen.
Kommentera