1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482886 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2221967

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Låt dem bägge komma in i matchform innan vi dömer ut värvningarna totalt. Det är fortfarande bara andra matchen på försäsongen, som dessutom varit mot två SHL-lag. Vem presterar på topp efter en väldigt lång ledighet, oavsett yrke?

Sen är det givetvis inte bra om ojämnheten håller i sig, men i sådana fall är det någonting som Hinken också skulle lägga märka till och åtgärda på bästa möjliga sätt. Jag har fullt förtroende för honom, laget och hela tränarstaben. Det här kommer bli bra
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Mr Goofy: Absolut. Det är ingen tvekan om att Isak med två år utan målvaktstränare och ett år utan matcher behöver en lång startsträcka.

Sedan är det lite oroväckande att försvarsspelet föll ihop så rejält. Det var lite deja vu från förra året, även om det inte var riktigt så illa. Jag tror att det ändå var ganska bra för våra coacher. De fick en hel del exempel på hur det inte får se ut och laget kände hur fruktansvärt sårbara man blir om man inte spelar som man sagt.

Men, i första syntes det att man är på rätt väg. Det finns en tanke och man nöter vad jag förstår väldigt mycket på försvarsspelet på träning på ett mycket mer strukturerat sätt än ifjol. Man kan både hävda att vi har många nya som inte spelade i MoDo ifjol som måste lära sig försvarsspelet, men undrar om inte de som spelade i MoDo ifjol har ännu mer att lära sig i hur man försvarar sig med tanke på hur man spelade då...
Låst ämne