1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2224007

Sv: Apropå ingenting...
Knafus:

Jag tycker att använda ord som "gjorde det riktigt bra" är att ta i när det gäller Gropp, han var ok på sin höjd. Att som import och tänkt spets producera 0.5PPG och vara -8 på 27 matcher tycker jag inte är riktigt bra.

Om man gör en ytterst ovetenskaplig jämförelse och tittar på PPG så hamnar Gropp i samma grupp som t.ex Anton Karlsson, Cruseman och Sylwander, så i mina ögon är det ingen stjärnspelare. Det finns backar som producerade mer än honom t.ex. Corrado och Carlsson.

Han kan kanske steppa upp nu när han blir mer van med europeisk hockey och slipper anpassa sig till spelet och göra en bättre säsong.

Men sett till stats och rykten om en tveksam personlighet som inte sköter sig utanför isen gör att jag ser det som en riskfylld värvning och en värvning som jag är glad att vi slapp se till Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: du har rätt vad gäller statsen. Jag såg matcherna mot Timrå i slutspelet och då var han en av VViKs bättre spelare. Har också oro kring värvningen. Min förhoppning är att han nu får ett starkare lag kring sig och får spela mer anfallshockey och därmed producera mycket mer. Han är nog värvad för att ligga på över 30+ poäng. Det är min förväntning i alla fall.
Kommentera