1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474672 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2227564

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Ser att vi skjuter 35 skott igår, de tidigare matcherna mot HA-motstånd har jag för mig vi vunnit skotten i varje match.
Farhågan som några hade om ett defensivt Modo under Karlin verkar komma på skam. Nu är det visserligen bara försäsong, men jag tycker man spelar en frejdig och underhållande hockey, ENORM skillnad mot ifjol.
Kan inte heller låta bli att imponeras av Karlin i intervjuer, märks väl vad ruggigt noggrann han är med att alla följer gameplan, hur han bryter ner varje period och har full koll på varje minut. Väldigt stor skillnad mot tidigare år.
Tror det är precis där hans storhet ligger. Märk också att han igår sa att man kikat en hel del på hur Löven spelar inför gårdagens match, han går in för att vinna matchen m.a.o.
Tidigare coacher har det alltid handlat om att "vi ska spela vårt spel"no matter what, allrahelst under en sketen träningsmatch.
Karlin är nog inte och petar så mycket i andra områden såsom barmarksträning, kost osv som t.ex åsnebrottaren, men sin del (taktik och coachning är han överjävlig på och tar alltid på blodigt allvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Har nu krälat mig upp ur högen med skit som jag kastade mig i under/efter matchen igår. Visserligen försäsong men Löven känns inte så stabila än så länge. Äras de som äras bör, MoDo var klart bättre och Karlin visar att han är det klipp som alla förväntar sig att han ska vara. MoDo seglar upp som trolig topp-tre kandidat efter detta spel. Får gälla som favorit mot Löven denna säsong så det blir intressant att se mitt lag försöka slå ur underläge.
Kommentera