1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2228422

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Nej nog kommer vi inte kunna matcha topplagen kanske, men 6 mille mindre pga fallskärmen är väl typ 2 forwards/center på toppnivå vi går miste om bara denna säsong. Hade Lander valt Timrå och om Dahlén stannat denna säsong också hade vi nog faktiskt stått med 3 raka segrar, det vågar jag nog påstå.

Som vi alla sett så är försvarspelet under all kritik ibland, ser det offensiva spelet och oron man hade över lite för trubbig forwardssida tycker jag visar sig lite att man kanske hade fog för det just nu.
Visst vi har gjort en del mål men de flesta i PP och det kommer inte hålla hela säsongen att tro vi skall producera dessa siffror och kunna leva på PP mål.
Hanzl måste steppa upp för just nu är han långt ifrån det härförare vi i dagsläget behöver. Lundin skulle nog mått bäst av att få växa in i SHL kostymen i en 3:e center roll ärligt talat och Hanzl som en andrecenter.

Lander, du har haft några mysiga månader med Familjen i Alperna, kom hem nu istället!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: att Dahlén drar till NHL, det kan man inte klandra honom men att Lander valde pengarna istället för hjärta, det var en enorm besvikelse för mig. Några resor värre än om tex. Enström hade valt utlandet istället för Modo när han kom hem från NHL. Enström kliver dessutom ner i allsvenskan och sätter sig på en bussjävel. Lander hade fått både stålars och bekvämlighet i Timrå men väljer nån extra miljon. Då får ett lag som Timrå (eller Oskarshamn) ett tufft utgångsläge i högsta serien.
Kommentera