1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480346 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228524

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Kan ju säga så här, mitt intresse och engagemang ökade efter att vi åkt ur. Tyckte SHL var ganska beige och plastig som liga redan där nånstans kring 2012ish, och nu är det som du säger ännu värre. Såklart enormt färgad av vår egen kräftgång mot slutet, men Elitserien under 00-talet var galet underhållande i jämförelse.

Samtidigt så kommer man absolut aldrig vara nöjd av att harva i Hockeyallsvenskan , hur charmigt det än må vara i vissa stunder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: håller med till 100% och som du säger så är man kanske färgad av ens eget lags svårigheter men ärligt, att kliva upp i SHL som Modo, Timrå, oskarshamn, Karlskrona osv. Vad har man för utsikter? I ett drömscenario klarar man play-in och ryker mot malmö, Örebro eller nåt annat lag vars stad skiter fullständigt i hockey. Nästa år har man lite mer deg och kanske klarar kvartsfinal men året därpå värvar man lite tokigt, missar slutspel och sen är man i skiten igen.

När det fortfarande hette Elitserien fanns det utrymme för ovanligheter, med några rätta studsar kunde man slå ut HV71, ta sig till final och vem vet? Ja ni vet men det börjar bli ett tag sedan. Nä utöka ligan, gör norr-söder-serie och hjärtstarta hockeyn i högsta ligan igen. När Växjö klev upp och började köpa sig till SM-guld, någonstans där försvann charmen. Som timråit kan man bara drömma om att möta Modo på tis, Skellefteå på torsdag och Luleå på lördag och alla lag står på lika många poäng med 4 matcher kvar på säsongen. Visst vore det kul att slå Malmö på bortaplan men vem ska jag tjafsa med om det? Kommer aldrig känna en skåning som bryr sig om hockey i hela mitt liv.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Bara namnet Elitserien är ju ljusår från mesandet med SHL. blablabla
Kommentera