1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480597 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228544

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Håller med överlag, men det enda positiva med utvecklingen är väl just att det är fler lag som gör upp om guldet...

Under bra många år var det ju Färjestad, Frölunda och HV 71 som turades om att vinna. Sedan var det Linköping som alltid var med och slogs, men aldrig lyckades. Det var ju det som gjorde SM-guldet 2007 så speciellt, att vi "snodde" ett guld mitt i den där eran.

På senare år har ju ändå Frölunda, Luleå, Växjö, Rögle, HV 71, Skellefteå och till viss del Brynäs och Djurgården varit med och slagits om guldet.

Sedan är det såklart tråkigt att framgångarna i allt större utsträckning beror på kommundoping och mindre på att gäng lokala förmågor med hjärta för klubben exploderade samtidigt.

Samtidigt, ju mer pengar ligan omsätter, desto fler spelare kommer välja att stanna, så ironiskt nog kanske det är löneinflation som krävs för att få en mer underhållande liga...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ångermanlands tjejer leder med 5-1 efter första perioden mot Västerbotten. Det är Mira och Ebba som återigen öser in mål. Båda har fem poäng, dvs båda har varit inblandade i alla fem målen. Det är faktiskt bara ett enda poäng som någon annan spelare i Ångermanland fått via ett assist på första målet.
Kommentera