Inlägg #2228600

Sv: Apropå ingenting...
snushane:
Jo jag har sett matchen i efterhand.
Och det var klassskillnad på lagen denna kväll. Ert dilemma enligt min mening. Er press vart bortspelade varenda gång ni klev på, allra helst i 1 :a perioden. Och ert försvar ligger inte tillräckligt nära dem i pressen , backarna åker för lite skridsko så dom glider efter puckföraren och markeringarna i hemjobbet så är det problem att räkna in dem motståndarna. Den delen vart i alla fall bättre under matchens gång. Men växjö gick ner sig lite gran och fokuserade mer på stänga ner matchen som dom är så duktiga på.
Domarinsatsen var det inget fel på, ja dom missase en klar nerdragning av Lodin i mittzonen. Men den kvitterades med att blunda 1 minut senare på en lika klar nerdragning på lycksell i mittzonen. Utvisningarna slutade 8-8 så det var Fear tycker jag.
Inga i Timrå klagade heller i pauserna på några konstiga domslut. Så jag vet inte var du såg som ger dem resultatet som katastrofdomare?