1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474698 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228616

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kanske lite magstarkt att såga hela juniorverksamhetens taktiska utbildning bara för att några juniorer går bort sig i j20 matcherna.
Skall man tillämpa den måttstockens så har inte modos A-lag oavsett skolning inte haft någon fungerande taktisk utbildning sen skröder satte 2-0 och säkrade kontraktet hemma mot SSK 2011. Typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det är mer en reflektion över att vi i tiotalet år legat långt efter rent taktiskt. Det är alltså verkligen inte baserat på ett dåligt beslut, utan bara en besvikelse över att man enkelt kan se hur de flesta besluten är pojklagsmässiga och inte ett tecken på att vi taktiskt är mogna.

Men, däremot är vi skickliga på att individuellt utveckla spelare tekniskt, skriskomässigt och fysiskt.

Det som också brukar gälla är dålig disciplin och många utvisningar. Där är det för tidigt att dra slutsatser, även om man verkar förlora den här matchen pga just det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Eller så kanske vi inte ska tjata om juniorernas speltid i Herrlaget. Bättre att dom lär in sig att spela med defensivt ansvar.

Så att vi inte skola en massa Rockwood i Modo! 😉

Nä då..skämt och sido.
jag tror fortfarande på att det kommer komma några killar varje år att kunna slåss om speltid i A laget när dom är mogen, Som sagt jag tror mycket på Nordin i år! 👍👍
Kommentera