1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474673 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2229107

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: " Ryan Gropp mistet sin mor for kort tid siden, og han har på bakgrunn av dette bestemt seg for å ikke reise fra Nord Amerika. Han vil være hos sin far og øvrig familie, og han har signalisert at det er usikkert om han i det hele tatt spiller ishockey videre. Stjernen beklager dette, men klubben har forståelse for spillerens valg "

En månad senare skriver han på för Björklöven verkar gå fort att sörja sin familjemedlem som gick bort , känns väldigt smutsigt gjort både ifrån Stjernen och ifrån just Löven när dom också vet om att Gropp bröt kontraktet med Västervik så jag hoppas västervik får rätt på inom detta iaf.


Sen ställde Västerviks sportchef en bra fråga, undrar hur det hade blivit om det var tvärtom med detta? tror du Löven skulle bara sitta på arslet och bara tycka allting har gått rätt till?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nooky:

PK börjar få lite för mycket smuts på sig för att det ska vara en slump. Först spelade han stenhårt på live odds i Mora matchen. Nu är han med och drar i trådarna för att först fixa en spelare från Västervik till Norge så att han sedan kan gå till löven utan att de behöver köpa lös honom från Västervik.

Men inte så konstigt när man vet vilka som finns med i bakgrunden i löven.

Hoppas Västervik drar detta vidare med sina jurister så vi får en tolkning av giltigheten i detta kontrakt mellan Gropp och Västervik. Ligan kan så klart inget annat göra än att släppa igenom kontraktet då det är norska klubben som skriver under övergången. Men detta betyder ju inte att kontraktet mellan Gropp och Västervik saknar värde, och detta lär ju juristerna tolka. Dock svårt att se att man kan stoppa honom från spel, men kan mycket väl hända att Gropp får betala skadestånd.

PK resonerar väldigt märkligt, speciellt eftersom han kände till klausulen mellan Gropp och Västervik.
Kommentera