1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478731 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2232413

Sv: MoDo - Kristianstad 2021-10-01
wolper: Man bör vara aktsam med kritik när man vinner med 4-0, men nog finns det mycket övrigt att önska i spelet för Karlin.

Wallin var fantastiskt bra och jag tycker han är den enskilt största anledningen till att vi tog poäng i onsdags även om Västerviks avslut inte alltid höll högsta klass så är Wallin där och motar puckarna, bra för honom och Modo.

Ikväll hoppas jag man inte har för långt avstånd mellan högt och lågt utan att man värderar situationerna lite bättre och är jämnare över 60 minuter då jag tycker att man tappade lite av koncentrationen när man gör 3-0 och faktiskt släpper in Västervik onödigt mycket i matchen efter det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 2021-10-01
Gavelo:
Jag tycker man ser styrkan i laget, men att allt inte är där. Båda matcherna påminner om varann men i andra så får vi två mål tidigt och Västervik är inte tillräckligt starka för att trycka tillbaka.

Skönast är att Wallin höll nollan. Noterbart är att vi är bra på att skydda vårt skott från avslut, nu har vi visserligen vara mot Västervik men släppt till minst avslut från slottet av alla lag. Avslut framåt från slott är redan fler är på förra säsongens 6-7 första matcher om jag får gissa!
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 2021-10-01
Gavelo: Det flyt vi hade förra matchen kommer inte hålla i sig, så det är definitivt läge att steppa upp i egen zon. Tycker det slarvades enormt stundtals och mot ett bättre lag hade vi straffats mycket hårdare.
Tycker f.ö Sven var RIKTIGT bra i Onsdags. Tror han passar betydligt bättre med att sätta upp lägen till Aagard och hålla i pucken istället för att vara den som ska nypa dit den
Kommentera