1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478699 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2234248

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Monno: Jag sa inte att många gör så, men som chef så uppskattar man den ärligheten.
Just Wallin skall inte stå just nu, han är som precis alla ser inte redo, han borde känna att det inte fungerar och han borde sagt för längesedan att han inte är redo att axla huvudrollen än.
Sen kan man ifrågasätta ledningen som inte tagit tag i målvaktsfrågan tidigare då man vetat att Tex varit både krasslig och skadad.

Wallin Absolut inte orsaken till förlust idag, men hans osäkerhet är övertydlig och det gör defensiven nervös och darrig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Gavelo: Men vad ska Wallin göra?
Han har på riktigt inget val i princip.
Ska han tvär vägra stå och tvinga Modo ta upp en junior för att han inte känner sig redo? Rätt säker på att det är kontraktsbrott.

Det är tränaren som tar ut målvakten. Wallin kan säga hur mycket han vill att han inte är redo (men det ser väl alla att han är långt ifrån som när han slog igenom) men säger tränaren åt honom att han ska stå i kassen så är det bara för honomatt göra så gott han kan. Vilket jag är säker på att han försöker.

Om din chef ber dig utföra ett jobb, men du säger att du nog inte har kompetensen till det, men chefen säger att du likafullt ska utföra jobbet. Tänker du att du bara kan ge fan i att göra det då utan konsekvenser?
Och om du då gör jobbet än fast du sagt att du inte har kompetensen, och det blir skitdåligt. Är det ditt eller chefens fel?
Kommentera