1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2234259

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Gavelo: Men vad ska Wallin göra?
Han har på riktigt inget val i princip.
Ska han tvär vägra stå och tvinga Modo ta upp en junior för att han inte känner sig redo? Rätt säker på att det är kontraktsbrott.

Det är tränaren som tar ut målvakten. Wallin kan säga hur mycket han vill att han inte är redo (men det ser väl alla att han är långt ifrån som när han slog igenom) men säger tränaren åt honom att han ska stå i kassen så är det bara för honomatt göra så gott han kan. Vilket jag är säker på att han försöker.

Om din chef ber dig utföra ett jobb, men du säger att du nog inte har kompetensen till det, men chefen säger att du likafullt ska utföra jobbet. Tänker du att du bara kan ge fan i att göra det då utan konsekvenser?
Och om du då gör jobbet än fast du sagt att du inte har kompetensen, och det blir skitdåligt. Är det ditt eller chefens fel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Monno: Självklart, det är mot lagen att tvinga en anställd att utföra vissa arbetsmoment om denne inte känner sig säker…
Och för att svara på din fråga så hade jag givetvis talat om för mig chef om jag inte kunnat utföra något han ber mig om, det ser jag som en självklarhet att alla gör, gör jag inte det så är det mitt fel eftersom jag inte kommunicerat det till min chef.

Personal som tar på sig jobb men gör fel för att man kan är till större skada än dom som inte tar på sig en typ av arbete för att man inte är mogen, jag premierar den typen av agerande eftersom det är långt mycket mer kostsamt att rätta till fel än att skicka rätt personal men bli lite försenad.

Detta är så självklart så jag förstår inte ens varför det ifrågasätts?!
Kommentera