1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478909 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2234272

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Monno: Självklart, det är mot lagen att tvinga en anställd att utföra vissa arbetsmoment om denne inte känner sig säker…
Och för att svara på din fråga så hade jag givetvis talat om för mig chef om jag inte kunnat utföra något han ber mig om, det ser jag som en självklarhet att alla gör, gör jag inte det så är det mitt fel eftersom jag inte kommunicerat det till min chef.

Personal som tar på sig jobb men gör fel för att man kan är till större skada än dom som inte tar på sig en typ av arbete för att man inte är mogen, jag premierar den typen av agerande eftersom det är långt mycket mer kostsamt att rätta till fel än att skicka rätt personal men bli lite försenad.

Detta är så självklart så jag förstår inte ens varför det ifrågasätts?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Gavelo: Om du vill tro att Wallin tar ut sig själv till matcherna för att det ska kännas mer rätt att spy galla över honom så fine, kör på det. :-)

Jag tycker det är en för låg standard på beteende med upprepande sågningar av samma person gång på gång på gång. Vill du försvara det med näbbar och klor får det stå för dig.
Själv tycker jag det liknar lite hur en viss Timråit bedrev kampanj mot Per Styf här inne emellanåt.

Med det sagt menar jag såklart inte att man inte får kritisera spelare som lever på att spela hockey avlönade av oss supportrar i princip. Men det finns ju måttlighet i saker.
Kommentera