1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478961 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2236368

Sv: Apropå ingenting...
Nooky: Larsson är en idiot.
Sedan kan man tycka att det är underligt att Stockholms hockeyförbund i princip är grannar med svenska hockeyförbundet. Ingen risk för jäv där inte.

Hockeyförbundet är tyvärr en belastning för hockeysverige. Hade de haft någon som helst stake skulle de styrt upp reglerna mellan SHL, allsvenskan och division ett gällande värvningar av spelare, arenakrav, fallskärm som betalas av klubb som går upp osv.

Men för att göra det måste man ta striden med SHL, men det innebär att man riskerar stöta sig med dem och riskerar tappa alla bjudmiddagar och chanser att sola sig i glansen.

Pampar är vad de är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Håller med fullständigt med det du just skrev, och det är ju lite i den sitsen Boden har hamnat i nu.

jag håller med dom också att det är helt galet skevt hur det har behandlas, känns som hockeyförbundet som du är inne på är väldigt väldigt korrupta i mitt tycke.

Sen detta med fallskärmen, hur i helvetet kom dom fram till att det nya laget som kommer upp ifrån HA ska betala ut hela summan, när dom inte ens har mött det laget under den säsong öht, för mig är det väldigt förvirrande iaf.

Låter logiskt att skicka iväg en massa pengar till en klubb som Te.x Timrå i år inte har har mött överhuvudtaget, hade varit mycket bättre om alla shl lagen stod för den summan eller om att hockeyförbundet går in med deras pengar om " det ska vara rättvist "... sen varför ska dom ens få en fallskärm från första början när man åker ur..?
Kommentera