1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481149 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2236370

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Håller med fullständigt med det du just skrev, och det är ju lite i den sitsen Boden har hamnat i nu.

jag håller med dom också att det är helt galet skevt hur det har behandlas, känns som hockeyförbundet som du är inne på är väldigt väldigt korrupta i mitt tycke.

Sen detta med fallskärmen, hur i helvetet kom dom fram till att det nya laget som kommer upp ifrån HA ska betala ut hela summan, när dom inte ens har mött det laget under den säsong öht, för mig är det väldigt förvirrande iaf.

Låter logiskt att skicka iväg en massa pengar till en klubb som Te.x Timrå i år inte har har mött överhuvudtaget, hade varit mycket bättre om alla shl lagen stod för den summan eller om att hockeyförbundet går in med deras pengar om " det ska vara rättvist "... sen varför ska dom ens få en fallskärm från första början när man åker ur..?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nooky: helt sjukt att shl inte kan dela dessa 5-6 miljoner i fallskärm på klubbarna i shl. Blir ju inte många kronor per klubb. Är väl bara att dra av pengarna från den sjuka summan klubbarna får från tv-avtalet.

Helt orimligt att en fattigare klubb från serien under ska stå för hela summan ensam. Giriga shl...

Antar dock att det är medvetet för att med största chans skicka ut nykomlingen ur shl säsongen efter. Mitt hockeyintresse dog redan runt 2010. Modo kommer jag att följa oavsett serietillhörighet, men till exempel tre kronor skiter jag fullständigt i. Hejar nästan mer på andra landslag i VM / OS. Så trött på svenska ishockey-pamparna.
Kommentera