1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2236426

Sv: Apropå ingenting...
Nooky: Tycker den tar solklart i huvet om man kollar på filmen, Axel mot sida av huvud. Men vårdslös? Nja. Tycker matchstraff hade räckt på denna, Max 1 match till. 3 matcher är för hårt tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Vevade den många gånger i repris på min 75"s tv och kan inte se att den tar i huvudet. Kan inte se motsatsen heller. Man skulle verkligen vilja ha en förstoring på exakta ögonblicket.

Jag håller därmed med Vigge. Han kände nog ingenting annat än sargen.

Jag tycker att sådana här beslut drar ett länets skimmer över disciplinnämnden. Visa tacklingsögonblicket förstorat eller så framstår de fortfarande som en lotterinämnd. Vi vet ju redan att DP snudd på undantagslöst kommer att döma, led tanke på någon form av prestige. Man kan aldrig erkänna att anmälan är felaktig, utan på rutin tar man alltid minst en match.

Att de skriver Tingsryd visar bara ytterligare på att de tar extremt lätt på uppgiften.

och... En sak till. Hade den tagit I huvudet skulle matchläkaren gjort en undersökning. Den gjordes aldrig. Undrar varför... Varför tyckte man att det inte behövdes, som den ska när en spelare får en smäll mot huvudet?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Har inga problem med det, men dom har ju ingen koll öht på vilka MoDo spelade emot..

sen ser det inte ut som den tar i huvudet men jag kan mycket väl ha fel, känns mer som tyngden kommer mot plexit, och om det var såg hög skaderisk och som Gath hade tydligen också sagt att han kunde inte spela något mera den matchen, men han hade en istid på ifrån hela matchen ändå?


MoDo borde dra en motanmälan på Trevor Cheek's tackling samt höga klubba på MacMaster med.
Kommentera