1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2238865

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Håller med om att intresset inte är som förut , men nu bor jag här i Ö-vik och ända går på minst 90 % av matcherna.

Men jag vet att många ha slutat helt å gå på grund av uteblivna framgångar och den roliga hockeyn man ändå vill gå dit för att se.

Det har varit för dåligt i för många år helt enkelt !

Förutom segrar och framgångar , finns det något annat sätt att locka tillbaka folket tro ???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Ja, att fansen på stå gör det till en folkfest. Att arrangemanget är det bästa i Sverige. Det ska vara skillnad att gå
och se hockey live. Att MoDo lyfter fram sina profiler och också värvar den typ av spelare som plockar fram hjärtat och har skills. Björka var en sån spelare. Werner var ju en sån. Susse. Hedman d.y. Kaut, Timander, Torp, Byron mfl. hade det. Nu har jag svårt att hitta den typen av spelare. Sylwander har det, men jag tror att en sån som Wernblom d.y är en sån spelare som skulle göra att jag kollade på MoDos matcher igen. Sen en tung ryzz med ett vasst skott (Zykov) skulle få mig att titta igen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Är trög i huvudet dessa dagar, men jag har tidigare tyckt att MoDo borde bjuda upp tidigare kultspelare som t.ex Krizan och ha en Krizankväll där han får släppa pucken och sen vara bartender som exempel. MoDo utnyttjar typ 10% av sin kapacitet vad gäller detta. De borde mjölka ur varumärket än mer...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen:
Har aldrig riktigt förstått varför man bara vill gå på hockey när det går bra och är roligt!

Att man kan gnälla på att det går dåligt är en sak men att sluta gå på hockey för att stötta laget fattar jag inte.

Den dagen klubbledning, tränare, spelare osv
slutar bry sig. Då är det annorlunda.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tänkte på det här med matchställ, hur tänkte man här?
Kommentera