1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480351 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2243236

Sv: Modo - Vita hästen 2021-10-22
KB65:

Hade detta varit förra året eller under Björn så hade vi följt upp en bra insats på bortaplan mot ett starkt lag med en förlust hemma mot jumbon.

Kommer ihåg att jag tjatade då under Björn att vi ville vara för offensiva mot bottenlagen, vi borde istället ta bort deras enda vapen dvs kontringarna och lita på vårt kunnande när vi får våra lägen att vända eller i PP, man behöver ju inte attackera ihjäl sig bara för att man möter ett bottenlag, risken är ju att ifall det är en dag då allt inte stämmer så spelar man dem rakt i händerna, tar man bort detta är en stor del vunnet.

Så därför härligt att se att vi bara kan kontrollera och vinna på detta sätt mot ett bottenlag, visst det var ingen fantastisk insats av oss men vi tog bort deras kontringar och spelvändningar effektivt och utnyttjade vårt kunnande när vi fick läge och det blev 3 stabila poäng.

Blir glad av att se laget spela smart hockey och variera sig efter motståndet. Karlin stiger mer och mer i mina ögon.

Kryddar vi detta lag lite så kan det blir lite drag i vår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita hästen 2021-10-22
Rytter: apropå ingenting..läste just i Expressen att Timrå fick en gratispoäng felaktigt igår deras 1-2 skulle inte godkänts utan istället renderat en utvisning, granskat av situationsrummet i efterhand
Kommentera