1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479912 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2244271

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Håller med dig om att vi måste utmana mer eller mindre varje år för att kunna ta steget upp. Det är också Hinken och Karlin medvetna om såklart. Det kommer vi också göra, det är jag övertygad om.

Angående IKO’s kedja pallar jag inte gå inta att gå runt och vara bitter över att de spelat hos oss. Var två år sedan så dom är ett avslutat kapitel. Nu går vi upp med Sven, Jinesjö och Aagard istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Vet inte om det låter överoptimistiskt, men är det inte egentligen fullt möjligt att Modo skulle kunna ta sig till SHL nästa år? Fortsätter man spela som man gör fast utan allt jävla slarv, så borde vi väl kunna ta oss till toppen. Säger absolut inte att det kommer hända, men jag tror det är möjligt. Skulle vi möta HV i en final har vi en god chans, för dem är bondlaget i jämförelse med oss, vi är en större och mer folkkär klubb och har slagit dem många tiotals gånger tidigare. Vi måste sluta underskatta oss själva. Tror det är större sannolikhet att Modo tar sig till SHL än att Timrå blir kvar i SHL nästa år, finns inte mycket som säger att TIK skulle klara en utslagningsserie helt ärligt.
Kommentera