*/ ?>
1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

Inlägg #2244278

Sv: Apropå ingenting...
Vet inte om det låter överoptimistiskt, men är det inte egentligen fullt möjligt att Modo skulle kunna ta sig till SHL nästa år? Fortsätter man spela som man gör fast utan allt jävla slarv, så borde vi väl kunna ta oss till toppen. Säger absolut inte att det kommer hända, men jag tror det är möjligt. Skulle vi möta HV i en final har vi en god chans, för dem är bondlaget i jämförelse med oss, vi är en större och mer folkkär klubb och har slagit dem många tiotals gånger tidigare. Vi måste sluta underskatta oss själva. Tror det är större sannolikhet att Modo tar sig till SHL än att Timrå blir kvar i SHL nästa år, finns inte mycket som säger att TIK skulle klara en utslagningsserie helt ärligt.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gurkan: Med tanke på hur mycket problem Timrå hade med Västervik ifjol, så känns det inte orimligt, nej. Karlin verkar ha en enastående förmåga att få spelarna att dra i samma riktning och acceptera hans direktiv.

Jag är försiktigt optimistisk. Det är lite som 2007... Jag var förtvivlad många gånger, inte minst i kvartsfinalsserien mot Timrå... men någonstans fanns det alltid en känsla som sade "Det fixar sig" som jag inte hade känt vare sig före eller efter. Men det känns lite så igen. Som att vi kommer fixa detta på något jäkla vänster. Om inte i år, så nästa år.
+13
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gurkan: Det bästa skulle vara om HV kliver på en mina redan i kvartsfinalen, som ju faktiskt bara spelas i bäst av fem. Större chans till skräll ju kortare matchserien är känns det som.
+4
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gurkan:

Visst, men det är inte så enkelt som att bara ta bort slarvet.

När vi möter det bästa laget dvs hv så gäller det att ha tillräckligt bra spelare för att inte slarva. Jag är tveksam att vi har det. Jag tror vi byggt detta år för att hitta stabilitet och positionera oss bra och gå en bit i slutspelet, allt annat är bonus.

Sedan bygger man vidare på de vi får behålla och uppgraderar de spelare gradin/karlin ärvde, och går för det rejält år 2 och 3.

Själv är jag nöjd med semi, lycklig vid final och euforisk om vi går upp.
Kommentera