*/ ?>
1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

Inlägg #2244351

Sv: Apropå ingenting...
Clay: Jag tror tyvärr en stor del av problemet stavas hybris!
Modo var ett etablerat lag med 30 år i högsta ligan, man spottade ut NHL stjärnor som ingen annan och hade en hängiven och fruktad hemmapublik, livet var gott, tills vi tog Sm guldet, sen började förfallet, Modo betedde sig som många unga talanger som överskattade sin egen förmåga, avsaknad av ödmjukhet följande åren när ALLA andra lag ville slå regerande mästarna, upp som en sol och med som en pannkaka.
När vi klev ner i As så var det samma överskattning som regerade, alla runt föreningen sa att Modo nog får räkna med ett par år i As innan man går upp, men egentligen trodde nog ingen på det, vi skulle upp på en gång och ställde ett ganska mediokert lag på isen utan någon riktig gameplan, Modo slutade 12 (har jag för mig)

Timrå känns lite likadan, efter enormt fina säsongen i As så gick nu Nubben ut och meddelade att Timrå var redo och man hade satt ihop ett lag för minst Play in, en sådan enorm överskattning av egna laget att till och med Modos tidigare överskattningar hamnat i lä.

Att man kan hamna i As kan hända det flesta lag, det behöver inte vara världens undergång, As är en bra liga, men det som skiljer klubbarna är hur man hanterar den situationen, hur ödmjuk man är och om man har en strategi som inte överskattar det egna materielet.

Modo har (som det känns) äntligen insett sin egen del i problemet och denna säsong blir nog vändningen för oss som tillslut skall leda oss upp i Shl. Men vi får se.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

2 dagar till match
Längtar
+1
Kommentera