1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474681 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2244488

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Vill att vi skapar en kultur där spelare trivs och gärna stannar något eller några år till. Det gjorde man under Hellkvist och jag tror det kan hända under Karlin/Gradin.

Jag tycker som jag skrev tidigare att spelet börjar sitta och att det lett till att spelare som Lindwall och Theo kan spela mer efter vad de är bra på. De första omgångarna var de en belastning, men de kan spela ut nu när man kan lita på att någon annan täcker upp osv.

Såhär få kontringar mot oss som vi haft de senaste matcherna har vi aldrig haft i allsvenskan. Motståndarna får väldigt få ord man rushes, för hemjobb fungerar. Visst släppet vi till chanser på individuella misstag, men det kommer man aldrig ifrån helt.

Nu kan jag tänka mig att Oscar Nordin kommer in och blommar ut också.

Dock tror jag Hinken verkligen letat en ytterforward och en back under en längre tid, men att spelet givit honom tillräckligt tålamod. Vi måste inte landa de spelarna till varje pris, utan kan vänta tills rätt spelare dyker upp när AHL/NHL börjat sätta sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Trivdes dom verkligen så mycket under Hellqvist, tänkte på att hans ursäkt för att han kände sig så tömd och ville till Leksand var ju för att många lämnade och han inte orkade börja om igen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Det är väl om sven blir borta länge vi skulle behöva hitta något rätt snabbt. Känns som den kedjan fungerat bra och sven/aagaard har mått bra av att ha kloke EJK mellan sig.
Kommentera