1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482702 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2251065

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Ingen hjärtefråga, läs mina tidigare inlägg så förstår du nog vad jag menar.

Går dåligt för Timrå även ikväll, dom är verkligen dåliga. Man kan nästan tycka lite synd om dom, men bara lite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
TIKTok: Ska vi vara lite seriös, så var Timrå den stora antagonisten på 00-talet vilket kulminerade i en episk kvartsfinal. Sedan dess har det tyvärr mattats av på grund av att vi tillhört olika ligor stora delar det senaste decenniet.
Vi har inte haft förmånen att tillhöra de lägre divisionerna där vi kunnat kultivera någon större rivalitet med andra lag i regionen innan dess. Våra närmsta grannar har varit Luleå och Brynäs under en lång period.

Rivalitet är kanske lite mer flytande på så vis då.

Min fru jobbar med barn här i Umeå och jag har arbetat med yngre tonåringar tidigare, jag kan säga att kidsen pratar betydligt mer om MoDo än Skellefteå när det gäller ”hatlag” nuförtiden. Inte så konstigt då de inte levde när ni senast spelade i samma serie.

Jag är starkt präglad av hockey under senare 90-talet och 00-talet, så i mitt hjärta kommer nog Timrå alltid vara den där antagonisten. Men matcher mot Löven är speciella på sitt sätt då jag numer bor och är ganska rotad i Umeå.
Övik och Umeå känns ganska sammanflätade rent allmänt nuförtiden också.

Sen slutligen så är kanske just HockeySnack lite av en speciell gemenskap, då det är en samlingsplats för flera olika lag och dess supportrar. Ger kanske inte en representativ bild över hur alla MoDo eller Timrå supportrar förhåller sig till varandra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
TIKTok:

Väldigt lite, eller förresten ingenting alls, men dom måste göra sig av med tränarna, för det funkar inte.
Kommentera