1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481183 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2253581

Sv: Apropå ingenting...
Undrar om Modo skulle vara intresserad av att få tillbaka Oscar Öhman till nästa säsong?
Man skall väl inte stirra sig blind på att han gjort 9 mål på 12 matcher, men han bidrar i spelet och ser riktigt bra ut, verkar ha fått en fin utvecklingskurva sen han lämnade oss, dessutom bra ålder med potential för ytterligare utveckling.

Hans bror Vicktor är ju också övikspojk, men här känner jag att Tjernström som är en likvärdig spelare är en mer komplett spelare och har enligt mig en större potential.

Åsikter ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag har alltid gillat Oscar Öhman, tycker vi slarvade bort honom. Intelligent, fina händer, mjuk åkning, inte en tweeener som stroebror. Klassisk center, passade inte in så bra hos björn kände jag..

Om det nu gått så bra för honom i år i troja så är väl frågan snarare vad vi kan erbjuda honom...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Oscar Öhman minns jag att att han hade god offensiv potential och läste spelet bra, vill däremot se produktion hela säsongen i nuläget är skottprocenten väldigt hög men visst gör han 30 mål är det inte så mkt att tveka på. Lite osäker fortfarande men absolut något att ha koll på. Vad det gäller brorsan tror jag man skall ta in Ztorkens åsikt :):) Tycker inte Victor är särskilt bra på allsvensk nivå.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: gillar Öhman av det jag sett, var riktigt bra mot oss också, Romfors i Troja ser också bra ut ! Tycker det var Trojas period men HV klämde in fyran i slutet
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Är han landslagsmässig då, JA!, annars NEJ!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tror inte att det är omöjligt faktiskt. Men nu har jag bara sett tre matcher med Troja men i dessa matcher tycker jag att han har varit bra och en av Trojas mest utmärkande spelare på ett positivt sätt.
Kommentera