1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481509 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2254464

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Gavelo:

Visst Ottosson har skills på denna nivå och tillhör de bättre spelarna. Men jag ser gärna att vi går efter andra spelare. Ottosson står för så mycket som jag inte gillar när han åker runt och slänger sig. Sedan tror jag inte det är en spelare man tar med sig upp i shl och kan ta en producerande roll där, se hur svårt Lundin har haft t.ex och då var han ändå en poängmaskin två år i rad och en av seriens bästa centrar, dessutom är jag osäker på hur han passar in som center i sättet vi vill spela, känns som vi bygger kedjorna runt starka tvåvägscentrar. Tycker Sam och EJK är betydligt bättre tvåvägscentrar och dessa kan fylla roller i ett shl lag som t.ex andra (eventuellt sam), tredje eller fjärdecenter. Hellre att vi satsar på att behålla dessa då jag tror vi kan ha nytta av dem vid eventuellt avancemang och att de klarar av rollen i tredje/fjärde i ett shl lag bättre än ottosson som ska spela i de ledande kedjorna för att få ut max.

Vill vi leta hemvändare känns det mer lockande att gå efter Wernblom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Rytter:
Tror Wernblom lirar för oss nästa säsong.
Kommentera

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Rytter: Nu tycker jag iofs att Lundin varit bra i Timrå innan skadan, men jag håller ändå med i ditt resonemang ang Ottosson till Shl, han är en riktigt bra spelare på allsvensk nivå så länge han inte filmar och överdriver situationer, men han har testa på Shl med 2 olika klubbar och det har väl inte riktigt slagit väl ut.

Sen tror inte jag heller att Ottosson skulle välja Modo så länge Löven vill ha honom, som ni skriver.
Kommentera

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Rytter: Tycker Otto är en riktigt bra spelare just nu, men jag håller med om att det är mycket mer lockande att gå efter Wernblom som också har haft en fin utveckling. Det skulle vara en hemvändare på riktigt också, Otto är ju en Umeåkille.
Kommentera