1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2254466

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Rytter: Tycker Otto är en riktigt bra spelare just nu, men jag håller med om att det är mycket mer lockande att gå efter Wernblom som också har haft en fin utveckling. Det skulle vara en hemvändare på riktigt också, Otto är ju en Umeåkille.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
KB65: Man brukar säga att målvakten är halva laget, men jag känner snarare att coachen är 90% av laget.

Det som känns så fantastiskt är att Karlin kommer träna laget även nästa säsong, och säsongen efter det, oavsett om Tjomme viftar med sedelbunten.

Det hela är så vackert... Den stora talangen som fick karriären förstörd och som sedan tagit den långa vägen för att få träna laget han älskar.

Vem kunde tro att Karlin skulle bli mer betydelsefull för MoDo än bröderna Sedin?
Kommentera

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
KB65:

Ja jag säger inte att han är dålig, han är en toppspelare i ligan. Men det är en spelare jag inte gillar, vill inte se en filmare som ligger kvar efter en smäll och spelar över för att sedan hoppa upp och delta för fullt när spelet vänder till offensiv.

Detta tillsammans med frågetecken hur han skulle klara av att följa med till shl gör att jag hellre ser att vi går efter andra spelare.

Wernblom är ju betydligt yngre också så där finns det förutom koppling till klubben en utvecklingspotential.

Tycker fokus ska vara att behålla Sam, tror inte han skulle göra bort sig i shl, han har storleken och fysiken samt behärskar det defensiva spelet bra. Kanske han skulle kunna ta en roll som andracenter med rätt yttrar, men definitivt ta en roll som tredjecenter.

Tror det är viktigt vid ett avancemang att ha spelare som är mångsidiga och t.ex kan gå från en första/andra i ha till tredje i shl och klara av det striktare och defensiva spelet. Där tror jag Sam har betydligt bättre förutsättningar även om han inte har samma offensiva uppsida.
Kommentera