1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481508 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2254456

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
KB65: Borde Modo satsa på att värva tillbaka Ottosson från Löven till nästa säsong, jag har alltid gillat honom om man bortser från hans tilltag att han överdriver och filmar vissa situationer, men det kan Modo ta ur honom.
Annars en kreativ och riktigt sevärd spelare som är bra i båda delar av banan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Gavelo:

Visst Ottosson har skills på denna nivå och tillhör de bättre spelarna. Men jag ser gärna att vi går efter andra spelare. Ottosson står för så mycket som jag inte gillar när han åker runt och slänger sig. Sedan tror jag inte det är en spelare man tar med sig upp i shl och kan ta en producerande roll där, se hur svårt Lundin har haft t.ex och då var han ändå en poängmaskin två år i rad och en av seriens bästa centrar, dessutom är jag osäker på hur han passar in som center i sättet vi vill spela, känns som vi bygger kedjorna runt starka tvåvägscentrar. Tycker Sam och EJK är betydligt bättre tvåvägscentrar och dessa kan fylla roller i ett shl lag som t.ex andra (eventuellt sam), tredje eller fjärdecenter. Hellre att vi satsar på att behålla dessa då jag tror vi kan ha nytta av dem vid eventuellt avancemang och att de klarar av rollen i tredje/fjärde i ett shl lag bättre än ottosson som ska spela i de ledande kedjorna för att få ut max.

Vill vi leta hemvändare känns det mer lockande att gå efter Wernblom.
Kommentera

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Gavelo: Var lite sugen på honom när han hintade om att vilja prova på något annat äventyr efter förra säsongen.
Riktigt fin utveckling sen han gick tillbaka till HA, men han kommer aldrig gå till oss från Löven så länge som vi spelar i samma serie.
Kommentera

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Gavelo: Varför skulle han flytta igen Han är ju hemma nu?
Född lövenkille!
Vi kan hitta en lika bra som är hemma igen eller en som kan bli övikare!
Och som inte ramlar när man åker förbi honom!
Kommentera

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Gavelo:
Jag gilla också Ottosson men tror han stannar i Björklöven så länge de vill ha honom. Däremot tror jag vi har en chans på William E om han fortsatt får lite speltid
Kommentera